< Jippííí sok hóóóó! - The Tofu Team (TTT)

Jippííí sok hóóóó!

Hai

Tegnap volt egy tofu tali... amiről még senki nem ért... ööh...írt ide...hehe. Szóval muszáj róla megemlékezni.A terv a következő volt: felvesszük Laci és Bence hangját, közben Kagura és Misa is velünk barmulnak (ehelyett azt írtam barnulnak...jüj). Nahát ez TOFU hagyományokhoz híven nem jött be... Bence még kinyögte hogy neki ez nem jó, de Laci, miután vidáman bólogatott hogy jön, el se lehetett érni, szal hagytuk a francba.

Deák lett volna a gyülekező helye,de Kagura tanácsára inkább lesétáltam az astoriára. Mivel a hhó és a közelgő ünnepek miatt kurvanagy dugó volt, szegényke a 8perces utat háromnegyed óra alatt tudta csak megtenni. Nekem még szerencsém volt, mert telefonon trtotta bennem a lelket, de Doree akit Haléálfasza közlekedése rendesen megszopatott, nem tudta mitévő legyen és Misához hasonlóan karikára fagyott. Végül Delyákra jött ő is. Míg Kagurával a túlélésért küzdöttek,Misa cigit vett (egy elég lesz?XD) én pedig azon filóztam ellopjam - e a kocsit, de nem tettem. Zsófi ezalatt élő jégszobor lett Újpest központban. De csak kiolvadt. A szokásos poén autókázás után nálunk hajvasalás következett. Misánk lett két aranyos csápja, Kagura pedig édibédi színes hullámcsatokat kapott. Ezért be is zártuk a wcbe, bosszóből illatosítóval fújkált össze. A hajkondicionálót pedig senki sem köszönte meg, pedig mindenki kapott.Felvetettük velük a hangokat (wíí dejók), bemtattam,hogy én vagyok Houdini, aztán lemetünk cigit venni, hógolyózni,kocsmázni,szülő hóangyalt csinálni, LSD - szimulátorozni és megfagyni. Dokumentáció sajnos nincs.

A kocsmában rajzoltunk Misa " füzetébe" a milkás tollával, nézegettük a sokszázezer üres cigisdobozt és úgy általában elázva, de jókedvűen éreztük magunkat. Egész nap röpködtek a jobbnál jobb poénok de most hirtelen egyet sem tudnék felidézni, szal akinek eszébe jut bármi aranyköpés vagy szitu, leírhatja komiba. És mivel ezt a csodás postot is kb újraírhatom az egyáltalán nem csodás blog.hu miatt, ezért lehet hogy kurvára ugrálok az időben, de mindegy. Vissza kellett osonni hozzánk, majd megkeresni a hó alatt megbújó kocsit. A küldetés sikerrel járt, Doreeék épségben otthonlettek, Kaguráék elérték a mozit, nekem pedig hazfelé fél Szibériát a szemembe fújta a szél XD Nagyooon kirrraa nap volt, és mivel egyre közelednek az ünnepek " rohanjatok gyorsan szeretni".

pííííísz

(vidikkel és/vagy képekkel igyekszünk)

A bejegyzés trackback címe:

https://tofuteam.blog.hu/api/trackback/id/tr921611246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NNC 2009.12.20. 17:13:03

eeeez miiii????a poszt negyedét mentette a blog.hu?????? undorítóóó fuj!!!! többet ide nem is írok...pedig megint olyan szép volt....xsxs

kagura 2010.01.10. 17:08:11

rhdtkskrvk be kéne tiltani x3

...blog.hu-t is, meg Zsófi szemeiben a gyanús fényt is amikor arról van szó h égő fájdalmat okozhatna Barbie karjának... vendéglátó egységekben ajtón át szellőztetést (-17fokban miközben bent száradnak a tofuk), a hóbanhanyattzuhanást, vízszintes hófúvást, a fantát, játszótereket, animecont meg a yetiszőröstalpúr*************át xD

NNC 2010.01.14. 13:55:51

@kagura: írsz..és hazudsz bmeg XD
background: #ce436e url(https://fc07.deviantart.net/fs50/f/2009/309/7/c/TOFU_team_evo2_by_TheHeavenCafe.jpg)
süti beállítások módosítása