< LASERforce - The Tofu Team (TTT)

LASERforce

Íme egy kis programajánlóval egybekötött élménybeszámoló.

A hétvégén meglátogattunk egy nemistom mineknevezzem, egy afféle lézerbarlangot. A mi általunk preferált helynek a neve LaserForce volt. Így van, ez itt a reklám helye. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A pálya kimondottan teccetős, neonnal megvilágított, halálfejes festésekkel. A hangulat alapból adott egy jó kis lövöldözésre, ráadásképp pedig vihetsz te is saját zenéket, és ha nem fagyasztja le a pandrive-od a gépüket, akkor hentelhetsz kedvenc muzsikáidra.(Zenénk DJ Sisen-től Hupikék törpikékig mindent felvonultatott) A felszerelés, pedig pont arra van kitalálva, hogy TERRORISTÁNAK, vagy ha jobban tetszik katonának érezd magad. A fejedbe nyomnak egy sisakot, az érzékelő cuccossal. Figyelem, csak 180 fokban érzékel, ha valaki menekül előled ne lődd hátba, csak golyópazarlás. Van még rajtad ezen kívül egy mellényke is, csapat színednek megfelelően zöld vagy fehér fényvisszaverős csíkokkal. A lényeg természetesen a fegyver. Drága jó puskánkat, mikor kézhez kapjuk először sokkal nehezebbre számítanánk, de elég könnyű darab. Ráadásul beszél. Kiírja mennyi életed és mennyi lőszered van még. Néha újra kell tárazni egy gombbal, és kétféle fegyvernemmel működik. A mi második fegyvernemünk a gránát volt (ami hasznos ha nagyon egybetömörül az ellen), de profibb játékosok akár medikitnek is beállíthatják. 

Mikor megérkeztünk kisebb késéssel éppen játszott egy csipetcsapat, akik többen voltak nálunk. Természetesen bevállaltuk, hogy eltolunk ellenük pár játszmát. (alap, hogy több élettel de ez titok) Ők sem voltak profik, ezért jót játszottunk ellenük, ráadásul mivel nem voltunk kevesen a játéktér mind két szintjét kihasználtuk. Volt is pár érdekes eset a lépcsőkön. Misa általában a mesterlövész posztot töltötte be, és a kis kocka elég jól is tolta. Viszont a legnagyobb meglepetés Kavics volt. A statisztika (biztos hazudik) adatai szerint ő volt a legeredményesebb. Barbi, Kagcsy és én viszont körülbelül egyformán (szarul) teljesítettünk.  De ezt mindenki leszarja, mert nagyon élvezetes volt. Szerintem nem fogjuk kibírni, hogy ne látogassuk meg még jópárszor ezt a helyet.

Amit érdemes tudni: Ha fehér ruhában mész, csúnyán túl feltűnő leszel.

A tereptárgyakkal vigyázni, mert taknyolás/combficam/bokatörés lehet a vége.

A falaknak ne fuss izomból, mert felborul.

Ha látsz valakit a lépcső tetején, ne szaladj el sikítva, lődd szét a seggét.

A talaj koszos... kurvára.

Ha eltalálnak 4 mp-ig nem tudsz lőni.

Hiába beszéltek meg stratégiát, amíg nem tudsz gondolatot olvasni addig nem úgy lesz ahogy elképzelted.

A puskán is van érzékelő.

Bármennyire fejbebasznál valakit szívesen puskatussal sajnos tilos.

A hely minden animést alapból Bleach zenével vár.

Westendtől három perc séta, vagyis az ország bármelyik pontjához közel van XD.

Az áraikra nem lehet kifogás.

A személyzet kedves, szívesen beállnak, viszont nem érdemes velük lenni, mert hagyják magukat XD.

Bent meleg van... kurvára.

Hiányolható a flashbang. Uhh, depoénlenne XD.

Jah, és ami még nagyon fontos, nem az ablakon át, hanem az ABC-n keresztül próbálj behatolni a pincerendszerbe.

EGY LINK, AZÉRDEKLŐDŐK SZÁMÁRA: http://laserforce.hu/  

Jah igen, jó ha a hely egy hónapja megnyílt, ettől függetlenül mégis mázli kell egy jó időpont megszerzéséhez...

Nah szerveződjön TOFU ellencsapat XD...

A bejegyzés trackback címe:

https://tofuteam.blog.hu/api/trackback/id/tr761822606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
background: #ce436e url(https://fc07.deviantart.net/fs50/f/2009/309/7/c/TOFU_team_evo2_by_TheHeavenCafe.jpg)
süti beállítások módosítása