< Re - The Tofu Team (TTT)

Re

Úgy érzem eljött az ideje, hogy ideblogoljak a drága közönségnek valami baromságot. Igazság szerint egy nagyy csomó történés következett be a kimaradt idő során, szóval most ezekről kívánok pár szót szólni.

Volt kisebb nagyobb átalakulás a csapatban. Az átlagéletkor megnövekedett a két legfiatalabb tagunk átmeneti vagy végleges kiugrásával. Nincs komolyabb hozzáfűzni valóm ehhez, mivel megvan helyettük a beugró, ráadásul tömött sorokban állnak minden tag helyére... hehe... se... XD. Szóval nem kell megijedni, nem vagyunk elveszve, és mindenkit várunk vissza, márha tényleg képes csinálni amit kell.

Egy nagycsomó TOFU-s marhaságról sem született beszámoló. Először is kezdjük a teniszezésnek indult szánkózással. Remélem elég lesz képi anyag a történtekről: 

 

A múlt hétvégén pedig hardcore bowlingoztunk Kavicsostul. Annyire kemény menet volt, hogy elképzelni nem lehet. Pályaközepéig berohanással, segreeséssel, földönvonaglással, üvöltözéssel, golyóvisszafelégurulással alaposan megfűszerezve, és ízlés szerinti pervezkedéssel finomítva rettegtünk a kiparancsolástól. Viszont az utóbbi érdekes módon nem következett be. Hazafelé viszont Kavicsot télleg ki kellett volna rakni a lányneveldénél... vagy inkább a templomnál, mert megszállta valami, de nagyon.

Ami még felróható nekünk mint bűn, hogy elhanyagoltuk a Nippon beszámolókat is. Viszont ez a közeljövőben változni fog. Összeszedettebben fogjuk fenntartani kicsi blogunkat. Mindenféle beszámolók, tutorialok, zenés újdonságok, animeleírások, tippek, ötletek várhatók. Ha ötleted és/vagy kívánságod lenne most azonnal szóljál drága olvasó. Igény szerint várhatók saját fanfictionok és efféle rajzos vidik (saját):  

 

Természetesen egonkból kifojólag TOFU témakörtől sem távolodunk el, szóval, ha bármelyik csapattagnak benő a kislábujján a körme, rögtön tudni fogtok róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://tofuteam.blog.hu/api/trackback/id/tr71800026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
background: #ce436e url(https://fc07.deviantart.net/fs50/f/2009/309/7/c/TOFU_team_evo2_by_TheHeavenCafe.jpg)
süti beállítások módosítása