< Két TOFU élete - The Tofu Team (TTT)

Két TOFU élete

Mivel a mai TOFU találkozó is igen szegényes volt tagok tekintetében, ezért úgy döntöttünk elmegyünk  NNC apjával és lökött tesójával az ázsia centerbe. 

Erről majd kicsit később. Itt van két csodálatos képecske még NIPPON SHOXX-ról. Köszönet Tájcsónak! Főszerepben Doree tütükéje XD.

 Szóval ázsia centerhez vissza térve, NNC vett magának szép szivárványos műszempillákat, aminek képtelenség volt ellenállni, és fontos volt képeket is készíteni vele. Nah meg sok más hülyeséggel is. Végeredmény: 

üdvözlettel: a két hitlerista állat. PUSSZANTUNK MINDENKIT. XD

A bejegyzés trackback címe:

https://tofuteam.blog.hu/api/trackback/id/tr71507633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kagura 2009.11.09. 04:27:08

... áá... mmmhmm... értem!! xD. két teljes percig azon kattogtam hogy akkor az ázsiacenterben van ilyen barát-fotó-matrica-autómata?? Aztán leesett hogy nem, vagyhát lehet de ezt most csak simán benéztem. Mm... NNC, köszi hogy szóltál h ez itt *van* mégha nem is bírjuk elérni egymást xD és grat a képsorhoz nektek, olyan punk-pop-artosan összefoglaltátok mi történt az emberiséggel az utóbbi száz évben ( khm. basszus ezek matricáák... azok akarnak lenni, kikéne őket nyomtatni *__* veszek nektek papírt (<-- hmm... -.- ) )

Ah, és ideis: soj-re felkerültek már az NSes képek ->
www.soundofjapan.hu/downloads/cucc/ns17.rar

u.i. @ NNC: na most látom a nyelved

NNC 2009.11.09. 08:02:39

köszönjük a dicséreteket és a ns-os képek linkjét!x3 am most hogy jobban megnézem ez tényleg az emberiség története,ezt eddig észre se vettük LOL
background: #ce436e url(https://fc07.deviantart.net/fs50/f/2009/309/7/c/TOFU_team_evo2_by_TheHeavenCafe.jpg)
süti beállítások módosítása