< Hétvégéről hétvégére kell élni. - The Tofu Team (TTT)

Hétvégéről hétvégére kell élni.

Nah nézzük csak. Így fájó fejjel kicsit nehezemre esik áttekinteni a mai napot, de teszek egy próbát.

 

Ma TOFU találkozó volt. Eddig jó. Nem voltunk sokan, hiszen Zsófi megint lepattintott minket Gáborért. Szóval jelen volt Kavics, Barbi (NNC) és én (bazd, nem magamat írtam előre). Kettőkor találkoztunk Deákon és nagyon hosszú lett ez a délután. 

Foglalkoztunk bizonyos "kötelességekkel" is. Kicsit változott a forgatókönyv, egyre javul a cucc és Kavics kapott pár szóval több szöveget. Nah de nézzük tovább. Mikor találkoztunk sztorizgattunk egy sort, majd a Gödör Club "tava" mellett csücsültünk le. Itt ért minket prá incidens.

1) Természetesen megtalált minket egy csöves. Szerinte nagyon szép lányok vagyunk. Úgy gondolta vicceseket tud szólni hozzánk, ráadásul hozzám ért banyek...HALÁL. Pénzt azt nem sikerült kicsikarnia... Buhahaha.

Csövi: Sziasztok, jó napotok van?

Barbi: Eddig jó volt.

Kavics meg én: Röhögőgörcs.

2) A Deák téren mi más történhetne, minthogy megtalál pár fazon és interjút kér. Teljesen autentikusan tudtunk nyilatkozni egy roma fesztivállal kapcsolatban miután végigcigányoztuk a napot.

3) Kavics rám akart törni a toi-toi WC-be, aztán meg nem engedett ki. Én ezt nem értem.

4) Természetesen nem maradhatott el a galambkergetés.

5) Söröztünk egy kicsit. Kavics bemutathatta a sörnyitó tudását kukával. El is vágta a kezét, és a sör is úgy folyt mintha pezsgő lenne de semmi gáz. POÉN. Balatoni rulz. XD. Jah igen, mindkét üveg véletlenül összetört, és nyakon talált egy szilánk. Tippelj élek e még.

Mindezek után elindultunk szobára. Akarom mondani elhívtam a két cigányt hozzánk. 

A metró tele volt ismerősökkel. Anna, a pasija, raszta gyerek gitárról, és az a punk trikolor srác akivel már Deák felé is végig együtt utaztunk a metrón és a villamoson. kavics volt olyan bátor hogy véletlenül lendületből sícsonton rúgja.

Nálunk folytattuk a röhögést. Szikla megismerte Zsófit és a szüleimet futólag, majd feldobtuk a villamosra, hogy ügyeskedjen haza. Reméljük sikerült neki.

Jövő héten vasárnap lesz új meet...xD. Erre egy bizonyos Szíjártó Máté (aki szintén csapattag és közismert neve Ulqui) is felkúszik egészen Pécsről. Mindenkinek ajánlani tudom, hogy jöjjön, különben megtanulja elolvasni a göncölszekér alvázszámát. Jah és még valami. Lassan ideje felvenni a "szinkront".

Jah és önreklám: Végr újra tudok rajzolni, lehet nézni a DA-m.

Bizonyíték:

 


Need My Cig by ~TheHeavenCafe on deviantART

A bejegyzés trackback címe:

https://tofuteam.blog.hu/api/trackback/id/tr941425882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NNC 2009.10.04. 18:54:40

szép nap volt...de Zsőfi haja,azaz sálja...XD
lopod a bősz göncölszövegét XD
és aki nem jön el h köszöntse a felkúszott Ulquit,az a szögesbakancsom alatt fog laposkúszni...muhaha (családi program természetesen megértve)

NNC 2009.10.04. 19:20:28

jah és a rögtönzött hülye szövegeivel megint elkapott az a krisnás aki multkor...XSXS pedig tudhatnáh vallásra nem adakozunk...főleg nem krisnásoknak XD
background: #ce436e url(https://fc07.deviantart.net/fs50/f/2009/309/7/c/TOFU_team_evo2_by_TheHeavenCafe.jpg)
süti beállítások módosítása